Utomhusbelysning fixat av en elektriker

Tycker att det är väldigt snyggt med utomhusbelysning och vill gärna ha lampor som lyser upp utomhus. Det enda jag inte vill ha då är lampor som lyser upp på fasaden nerifrån eftersom det gör att det ser lite spökligt ut, eller det är i alla fall vad jag tycker, men det handlar ju om en personlig åsikt.

Det enda jobbiga med att fixa ny belysning så är att jag kommer att behöva ta hjälp av en elektriker, för jag kan ju inte dra kablarna på egen hand. Jag har inte ens tillåtelsen för att göra det, så får se till att kontakta någon firma för att få hjälp med det istället. Har varit inne och kollat på Csa Installation som är en elfirma som verkar ganska bra. De hade lite exempel på arbeten som de har utfört på sin sida på nätet också, och utifrån vad det går att se på den så verkar de har jobbat mycket med utomhusbelysning.

Är inte helt säker på hur jag vill att belysningen ska se ut, men tänker att om jag pratar med Csa Installation elektriker så kommer de att kunna ge lite tips kring vad som kommer att göra sig bäst kring det hela och vilka sorters lampor som kommer att göra sig bäst i min trädgård. En av grannarna på gatan har supersnygg belysning och tänker att det borde göra sig bra hemma hos mig också. Trots att vi inte riktigt har likadana hus. Men ja, ska se till att få hem en elektriker som kan kolla på det hela och se om de har några bra tips att komma med.