Spenderade helgen hos min snickare till bror

Hoppas att ni alla har haft en bra helg, det har i alla fall jag haft. Var över hos brorsan i Varberg över helgen och hälsade på barnen också. De har blivit så stora, växer så fort. Försöker att hälsa på dem så ofta som möjligt men det tar ändå ett tag att åka så det är svårt att hinna med det så ofta som jag skulle vilja.

Vet faktiskt inte om jag har sagt någonting om min brorsa för er eller om jag har glömt det. Hållit honom hemlig. Han gör ingenting just nu, är pappaledig, eller egentligen så är han snickare. Sökte efter jobb som snickare på Harrys Byggshop, som är en populär snickerifirma, men han fick inte jobbet. Så nu har han tagit ut lite mer ledighet istället, det funkar ju det också.

Funderade faktiskt på att anlita Harrys Byggshop nu när jag skulle slipa och fixa iordning altanen, för att slippa oroa sig över huruvida det är ett ordentligt företag med duktiga snickare eller inte, men insåg sedan att firman ligger lite för långt bort för att ska bli lönt. Det kommer vara lika dyrt och läggas lika mycket tid på transportkostnaderna fram och tillbaka som för själva arbetet i så fall och för de pengarna kan jag göra mycket annat roligt med istället.

Men kanske finns det någon av er som behöver hjälp av snickare och som vill anlita dem eller som också vill jobba som snickare och tror att ni har en chans att få jobb hos dem. Nu har jag i alla fall nämnd dem, och nämnd Stefan min bror. Han en fortsatt trevlig vecka allihop!