Jag vill inte städa

Nu är det dags att städa hemma igen. Jag orkar verkligen inte mer. Varje gång jag är färdig med allt så måste jag börja om igen. Allt som är bortplockat ligger huller om buller igen. Så här är det varje dag hemma hos oss. Känns som om mitt liv är världens största ekorrhjul.

Så nu har jag kommit till mina sinnes fulla bruk och anlitat en städfirma så att jag slipper allt städande. Med lite tur så kanske jag hinner med något annat än att städa. Man kanske till och med hinner med att ta en utekväll eller två. Det låter smaskens i mina öron i alla fall. Oavsett så kommer denna städfirma göra att det blir bättre ordning på torpet hemma så att man slipper ta höga hopp mellan alla leksaker. Att anlita en städfirma är för övrigt inte speciellt dyrt utan man kan komma lätt undan för mindre än 1000:-/mån. Hoppas verkligen detta blir lika bra som jag tror.