Att få en hemsida från Adsearch Scandinavia

Vet inte om någon av er har varit inne på min nya hemsida och kollat, har ni inte varit det så tycker jag absolut att ni ska göra det. Om jag får säga det själva, vilket jag får, så är det riktigt snygg. Det är inte jag som har gjort den, kan ingenting om webbdesign, utan det var faktiskt ett företag som heter Adsearch Scandinavia som fixade det åt mig. 

De ringde mig från företaget för ungefär en månad sedan och berättade om sitt erbjudande görande produktionen av hemsidor för nya företag, och jag sa att jag skulle fundera på det. Sen när de ringde tillbaka några dagar senare så tackade jag ja till det och bara en vecka senare så var hemsidan klar. Fick prata med några somjobbade där på Adsearch Scandinavia under tiden som de gjorde hemsidan också för att jag själv skulle få välja fritt hur jag ville att den skulle se ut. Lämnade det däremot ganska öppet, för tänker att de jobbar ändå med webbdesign och vet vad som fungerar.

 Fördelarna med just det företaget framför andra som jag har sett och pratat med tidigare var att de var så snabba med att leverera och att de dessutom garanterade att jag inte behövde betala någonting förrän hemsidan var klar, vilket jag tyckte kändes väldigt skönt, för då behövde jag inte tänka och oroa mig över det. Kan i alla fall starkt rekommendera dem om ni vill ha en hemsida och gå gärna in på min och kolla för att få ett exempel.